"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

MEB'den "büyük" hizmet!

29 Ekim 2014, Çarşamba 10:43
Milli Eğitim Bakanlığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerine, öğrencilerin paltolarıyla katılabilmesine imkan sağlayan bir genelge yayımladı.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı imzasıyla, okullarda düzenlenecek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerine, öğrencilerin paltolarıyla katılabilmesine imkan sağlayan bir genelge yayımlandı. MEB Basın Müşavirliği tarafından yapılan açıklamada, 81 il valisine gönderilen genelgeyle, "Öğrencilerin sağlıklarının olumsuz etkilenmemesi için iklim şartları da dikkate alınarak gerekli tedbirlerin alınması" talimatı verildi. 

Öğrenciler soğuktan titredi

Dün Taksim Meydanı'nda Cumhuriyetin 91. yılını "idrak" etmek için düzenlenen "çelenk koyma" töreninde öğrencilerin tören esnasında montlarını çıkarmaları söylenmişti. Protokol üyeleri kabanlarıyla törene katılırken, öğrencilere montlarınızı çıkarın denilmesi tepkiyle karşılanmıştı. Milli Eğitim Bakanlığı öğrencilerin bu tarz törenlere katılma mecburiyetini ortadan kaldırmak yerine "öğrenciler törenlere kabanlarıyla katılabilir" şeklinde bir genelge yayımlaması tepki gösterilen başka bir konu oldu. 

Bitsin artık şu resmi törenler

Okunma Sayısı: 2150
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • MELEK

    29.10.2014 18:50:45

    Hakikaten de çok büyük bir hizmet(!).Paltoları çıkarmamak için bile genelge yayınlayan çok ince(!) bir bakanlığımız var.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı