"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

MEB’den garip dâvet

22 Kasım 2014, Cumartesi
MillÎ Eğitim Bakanlığı (MEB), Bakanlık olarak yapması gereken hizmetleri gönüllü olarak yapan öğretmenleri Ankara’da ağırlayacak.

MEB’in 24 Kasım Öğretmenler Günü faaliyetleri kapsamında Ankara’da ağırlayacağı 204 eğitim neferi arasında, engelli öğrencisine evinde gönüllü ders anlatandan kahvehaneye kitaplık yapana, down sendromlu öğrencisine konuşmayı öğretenden, kendi imkânlarıyla okulunun badana boyasını yaptırana kadar, birçok fedakâr öğretmen yer alıyor. Bakanlık, her yıl Ankara’da düzenlediği 24 Kasım Öğretmenler Günü faaliyetleri kapsamında Başkentte ağırladığı öğretmen sayısını bu yıl 81’den 204’e çıkardı.

Öğretmenler Günü dolayısıyla, 81 ilden 204 öğretmen 4 gün boyunca Ankara’da ağırlanacak. MEB’in bu dâveti vatandaşlar arasında tezat olarak değerlendirildi. Öğretmenler kendi imkanlarıyla okul boyayacaksa MEB ne iş yapar diyerek tepki gösteren vatandaşlar, “Aynı MEB sonra kalkıp biz eğitime şu kadar para harcadık diyor!, Eğer bütün öğretmenler MEB’in “onurlandıracağı” 204 öğretmen kadar fedakâr olsa MEB’e gerek kalmaz zaten!” diyerek tepki gösterdi.

Gökhan Yılmaz / İstanbul

Okunma Sayısı: 747
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı