"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

MEB’den yine tepki çeken karar

23 Nisan 2017, Pazar 17:16
15 Temmuz Darbe Girişimi sonrasında binlerce eğitimcinin ihraç edilmesi ile birlikte eğitim alanında yaşanan kadro eksikliğinin çözülmesi beklenirken, Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) çözümü tepki çekti.

Resmî gazetede yayımlanan Millî Eğitim Bakanlığı’na Bağlı Eğitim Kurumlarına Yönetici Görevlendirme Yönetmeliği’nde yapılan değişiklikle müdür başyardımcısı ve müdür yardımcısı için “yazılı sınav” şartı kaldırılarak, yönetici olabilmenin temel şartı “sözlü sınav” oldu. 

Yeni düzenlemede, müdür yardımcısı veya müdür başyardımcısı olabilmek için, en az 4 ve 8 yıllık öğretmen görev süresini doldurmak gerektiği belirtildi. Müdür başyardımcılığı ve müdür yardımcılığında boş bulunan eğitim kurumları ile dört ve sekiz yıllık görev süresini dolduran müdür başyardımcısı ve müdür yardımcılarından boşalacak eğitim kurumları, il millî eğitim müdürlüklerinin internet sitesinde duyurulacak.

AA

Etiketler: meb, resmi gazete
Okunma Sayısı: 5307
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • alim bal

    25.4.2017 12:06:38

    YANİ TORPİL

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı