"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Mecidiyeköy'de kaza! İstanbul trafiği felç

09 Eylül 2017, Cumartesi 14:58
D-100 Karayolu Mecidiyeköy mevki Edirne istikametinde 4 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Kaza nedeniyle trafik felç oldu.

D-100 karayolu Mecidiyeköy istikametinde 4 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Kazada 1'i ağır 5 kişi yaralandı. 

Olay D-100 karayolu Mecidiyeköy istikametinde saat 15: 00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre önde seyreden aracın sürücüsü telefonla uğraşırken yavaşladı. O sırada arkadan gelen diğer araçlar duramayarak zincirleme kazaya karıştı.

Olay yerine çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri sıkışma ihtimaline karşı olay yerine gelirken sağlık ekipleri yaralı vatandaşlara olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. 5 yaralı daha sonra Şişli Hamidiye Etfal Hastanesi'ne kaldırılırken birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kazadan dolayı trafikte uzun araç kuyruğu oluştu.

Kazanın meydana gelişini anlatan bir sürücü," Öndeki araç durdu. Telefonla oynuyormuş. Bu önüme kırdı. Ben de buna vurdum. Kaçamadım. 3 tane çocuk vardı. Arkadaki çocukta bir şey yok da öndeki yaralandı." ifadelerini kullandı

Kazaya karışan araçlar çekiciyle olay yerinden kaldırılırken polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

DHA

Etiketler: Mecidiyeköy, kaza,
Okunma Sayısı: 1961
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı