"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Meclis’teki parti sayısı 9’a çıkıyor

30 Temmuz 2018, Pazartesi 17:35
Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki parti sayısı 9’a çıkıyor.

24 Haziran seçimlerinde HDP listelerinden milletvekili seçilen Erkan Baş ve Barış Atay, istifa ederek eylül ayında kuruluşu tamamlanacak Türkiye İşçi Partisi’ne geçecek. T24’’ün haberine göre,  İstanbul Milletvekili Baş ile Hatay Milletvekili Atay’ın HDP’den ayrılarak TİP saflarına katılmasıyla ilgili HDP’yle görüşmelerin gerçekleştirildiğini belirterek, “Sorunlu bir ayrılık değil, iki tarafın da haberdar olduğu bir durum” yorumunu yaptı. TİP’in kuruluşunun eylül ayında büyük bir etkinlikle duyurulacağı, Atay ile Baş’ın bu süreçte partinin saflarına katılacağı ifade edildi.

Etiketler: tbmm
Okunma Sayısı: 584
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı