"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Mecliste tren kazası gerginliği

15 Aralık 2018, Cumartesi 15:34
Ankara'da 9 kişinin öldüğü Yüksek Hızlı Tren (YHT) kazası araştırılsın önergesinin görüşmeleri sırasında, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve AKP grupları arasında gergin anlar yaşandı.

Ankara'da Yüksek Hızlı Tren (YHT) kazası sonrası Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) kavga çıktı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, AKP milletvekili ve eski Ulaştırma Bakanı Ahmet Aslan ile eski TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman'ı işaret ederek, "Bu kaza sizin yüzünüzden oldu" dedi.

Özgür Özel ile AKP Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu arasında gerginlik yaşandı.

Ankara Yenimahalle'de Ankara — Konya seferi yapacak olan Yüksek Hızlı Tren ile yol kontrolü yapan Kılavuz Tren çarpışmış, 9 kişi ölmüş, 86 kişi de yaralanmıştı.

Öte yandan görüşmeler sırasında CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un da AKP'lilere yönelik 'FETÖ' eleştirisi üzerine milletvekilleri birbirlerinin üzerine yürüdü.

Etiketler: TBMM, tren, kaza, Ankara
Okunma Sayısı: 1282
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı