"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Medeni Hukuk Profesörü Hatemi: İhbarcıların sözüyle tutuklama doğru değil

08 Mart 2017, Çarşamba 17:12
Özellikle son dönemlerde mağdurların sesi olan Prof. Dr. Hüseyin Hatemi sosyal medya hesabından ihbarlarla delilsiz tutuklamaların doğru olmadığını belirterek, “İhbarcıların sözüyle delil olmaksızın tutuklama kararı verilmesi doğru değildir ahlak ve sağduyu bundan kaçınılmasını gerektirir” dedi.

Konuyla ilgili içerikler:

Hukuk devletine uygun bir Anayasa ne zaman?

 

Can alıcı soruyu Prof. Dr. Hüseyin Hatemi hoca sosyal medya hesabından (@Elifhevav) sormuş: “Tamamen yeni, sevgi hukukuna insan haklarına hukuk devletine uygun bir Anayasa’ya kavuşmamız, yar, ne zaman?”

Devamını okumak için tıklayınız:

http://www.yeniasya.com.tr/faruk-cakir/hukuk-devletine-uygun-bir-anayasa-ne-zaman_425671

Medeni Hukuk Profesörü Hatemi: Yargısız ihraçlar hukukla bağdaşmaz

Devamını okumak için tıklayınız:

http://www.yeniasya.com.tr/gundem/medeni-hukuk-profesoru-hatemi-yargisiz-ihraclar-hukukla-bagdasmaz_412826

Etiketler: hüseyin hatemi
Okunma Sayısı: 5009
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İlhan

    9.3.2017 12:38:48

    MAKUL ŞÜPHE denen şey iftiracıların,siyasi ihtirasçıların sayesinde zulme,mazlumun feryadına neden olmaktadır. Buna neden olanların ise vebali dahada ağırdır.Cezasıda MAHŞERde zelil,rezil olup,nar-ı cehennemi boylayıp GAYYA ÇUKURUNU doldurup ateş olmaktııır .

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı