"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Medeni Hukuk Profesörü Hatemi: Yargısız ihraçlar hukukla bağdaşmaz

16 Ekim 2016, Pazar 12:04
Medeni Hukuk Profesörü Hüseyin Hatemi yaşanan hukuksuzluklara kayıtsız kalmayarak, yargısız ihraç edilen binlerce mağdura uygulanan yaptırımın hukukla bağdaşmayacağını belirtti.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, sadece suçlu cezalandırılmalıdır dedi. Hatemi, “Yargılamasız ihraç Hukuk devleti ilkeleriyle bağdaşmaz. Terörist kimse tesbit edilmeli sadece suçlu cezalandırılmalıdır” ifedelerini kullandı.

Mağdurlar nasıl geçiniyor ilgilenen var mı?

Mağdurların durumuna da değinen Hatemi, “Üç ay tamamlanmak üzere, mağdurlar nasıl geçiniyor ilgilenen var mı? Ramazana çok var iftar çadırını bekleyemezler” dedi. Hatemi, Gayretullah’a dokunursa bu kadar merhametsiz olanların şecere-i zakkum kökü yemesinden korkulur” uyarısında bulundu.

Mağdur edebiyatı yapılıyor, mağdur yok tartışmaları bağlamında bir AKP’li İl Başkanı “ne yerlerse yesinler, gitsin ağaç kökü yesinler” demişti.

Okunma Sayısı: 6186
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Serdar celik

    17.10.2016 13:42:11

    Bu gun bir magdur daha intihar etti sayi 12 oldu...bir bir öluyoruz milat 17/25yerine 26 mayis 2016 alinmali cunku mgk ya ozaman teror orgutu diye girmis cemaat

  • Ugur

    16.10.2016 13:20:36

    Bu dönemde zulme uğrayanlar perişan görünebilirler, ama asıl perişan olacak olanlar "ağaç kökü yesinler" diyen il başkanı gibiler olacaktır. Tövbe eder ve helalleşir veya Allah (cc) tarafından affedilirse müstesna... Ama burada da önemli olan zulme uğrayanların sabır ve dua ve tevekkül ve tefekkürle geçirmesi gereken bir dönem olmalı bu süreç. Allah (cc) masumları mazlumları korusun. Bizleri de affetsin.

  • İMDAT SU

    16.10.2016 12:35:57

    Hatemi Hoca'yı gözlerimiz arıyordu uzun zamandır. Nerede kaldı neden bunca zorbalıklara, hukuksuzluğa ses çıkarmıyor diye... Suskunluğunu bozdu ve vicdansızlara, basiretsizlere ve zulümlere sessiz kalan MAHLUKlara seslendi: “Üç ay tamamlanmak üzere, mağdurlar nasıl geçiniyor ilgilenen var mı? Ramazana çok var iftar çadırını bekleyemezler, Gayretullah’a dokunursa bu kadar merhametsiz olanların şecere-i zakkum kökü yemesinden korkulur” Bilmem vicdanları sızlar mı...

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı