"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Medya, sahibinin sesi oldu

12 Mayıs 2019, Pazar 18:15
Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak, iktidara yakın medyanın AKP’nin sırtındaki kamburu olduğunu söyledi.

Hükümete yakın yayın yapan medyayı AKP’nin beslediğini söyleyen Dilipak, “Media, hakkın ve halkın gören gözü, işiten kulağı, tutan eli, haykıran sesi olacaktı. Ama olmadı işte “Sahibinin sesi” oldu. Daha doğrusu, genel anlamda “parayı veren düdüğü çalar.” Birilerinin elinde rakiplerini susturmak için silâha, sopaya dönüştü. “Cilâlı adam devri”nden birilerini parlatmaya da yarıyor. “Trampen tahtası” işlevi de görüyor” dedi. Dilipak, “Siyasetle gayrimeşrû ilişkiye giren sermaye sahipleri, bankacılar, STK’lar, Media, Bürokrat, Cemaat hepsi birer tetikçiye dönüşüyor. Bunlardan kimi Media’yı arkasına alırsa tehdit kapsam, genişlik ve derinlik olarak güçleniyor” ifadelerini kullandı. T24’ün haberine göre, Dilipak “Ramazan ve Media” başlığıyla yayımlanan yazısında şunları yazdı: “Herkes elindeki yetkiyi başkalarını sindirmek, bastırmak, caydırmak, susturmak için kullanıyor.  Yargıcın elinde yasa, siyasetçinin elinde otorite, bürokratın elinde bürokrasi, iş adamının elinde para, gazetecinin elinde ucundan kan damlayan kalemi var! 

Askerinin, Polisinin geçmişte neler yaptığını hatırlayın. İşkenceler, darbeler… Herkes elindeki ile başkasına zarar vermeye kalkarsa bu işin sonu nereye varacak?”

Etiketler: dilipak
Okunma Sayısı: 3302
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı