"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Melek İpek: Basın huzurunda, savcı nezaretinde evim aransın

13 Şubat 2016, Cumartesi 14:05
Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek’in annesi Melek İpek, kayyımların kontrolünde olan ve 12 gündür uğramadığı Ankara’daki evinde kumpas hazırlığı yapıldığını belitti. Melek İpek, basının ve kendisinin hazır olacağı, savcılık nezaretinde evinde arama yapılmasını istedi.

Akşam gazetesinde ‘evlerinde gizli belge var’ iddiasıyla ilgili çıkan haberler üzerine Twitter hesabından açıklama yapan Melek İpek, “Akşam gazetesinde okuduğumuz habere göre kumpasçılar ve itirafçılar işbaşında…Kamuoyuna, savcılara ve devletin tüm yetkililerine sesleniyorum; basının ve benim hazır bulunacağım bir şekilde savcılık nezaretinde evime girilip aranmasını istiyorum. 12 gündür bulunmadığım ve şu anda tamamen kayyımların kontrolünde olan Ankara’daki evimde kumpası hazırlayan ve iftira atanları Dünya görsün.” ifadelerini kullandı.

AKIN İPEK: SUÇ DUYURUSUNDA BULUNUYORUZ; POLİS ACİL EVİMİZDE ARAMA YAPSIN!

Bu arada, Twitter hesabından açıklama yapan Akın İpek de, “Akşam gazetesinde bir kumpasın ön haberi çıktı, evlerimizde gizli belgeler varmış. Suç duyurusunda bulunuyoruz; Sayın savcılar! lütfen hemen talimat verin. Polisimiz acil evlerimizde arama yapsın. Hepimiz bekliyoruz. Bizim gizlimiz saklımız yok. Alçaklık artık sınır tanımıyor.” dedi.

Etiketler: melek ipek
Okunma Sayısı: 1263
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı