"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Meral Akşener adaylık konusundaki son kararını açıkladı

25 Temmuz 2018, Çarşamba 11:29
Meral Akşener İYİ Parti Genel Başkanlığından istifa kararının ardından sessizliğini bozdu. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Akşener, kararının kesin olduğunu ve kurultayda aday olmayacağını açıkladı.

Akşener, Twitter hesabındn yaptığı açıklamada ''Değerli dava arkadaşlarım, Kurultayımızda aday olmama konusundaki kararım kesindir.'' ifadelerinin kullandı.

Akşener ayrıca, ''Partimizin yoluna yeni bir yönetim ile devam etmesinin, hem partimizin kurumsallaşma sürecini tamamlayabilmesi, hem de önümüzdeki yerel seçimlerde geleceğinden emin olduğum başarılı sonuçlar için önemli bir ilk adım olduğu kanaatindeyim. Kuruluşumuzun daha ilk gününden itibaren karşılaştığımız tüm engellemelere rağmen partimiz Türk siyasetinde önemli bir yer edindi. Bayrağı devralacak arkadaşlarımın partimizi çok daha ileriye taşıyacaklarına güvenim tamdır.'' sözleriyle açıklamalarına devam etti ve ''Tüm arkadaşlarımı partimizin önündeki kurultay sürecine ve partimizin geleceğine yön verecek yeni yönetimini belirlemeye odaklanmaya davet ediyorum. Şimdiden aday olacak tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Saygılarımla.'' açıklamalarıyla kamuoyu bilgilendirmesini noktaladı.

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal: Akşener bırakmamalı

Haber Merkezi

Etiketler: akşener
Okunma Sayısı: 2677
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı