"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Meral Akşener: Emniyet'in yazılı emrini görmeden ayrılmayacağız

15 Mayıs 2016, Pazar 14:05
MHP'li 4 aday Meral Akşener, Koray Aydın, Sinan Oğan ve Ümit Özdağ'ın kurultay yapmak istedikleri Büyük Anadolu Oteli'nin önüne gelerek, polisin önlem almak üzere kurduğu barikatların önünde beklemeye başladı.

Meral Akşener, partili ve delegelerin oluşturduğu kalabalığı engellemek için TOMA'larla beraber kurulan polis barikatlarının önünde, barikat demirinden tutarak bekledi. Akşener'in "Emniyet'in yazılı emrini görmeden ayrılmayacağız" dediği öğrenildi. 

ORTAK BİLDİRİYİ YUSUF HALAÇOĞLU OKUDU

MHP'li 4 aday Meral Akşener, Koray Aydın, Sinan Oğan ve Ümit Özdağ'ın imzasıyla ortak bildiri yayımlandı. Muhaliflerin ortak açıklamasında "MHP sahipsiz değildir, son sözü genel başkanlar değil kurultaylar söyler" denildi. MHP'li muhaliflerin ortak bildirisini MHP eski Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu okudu. Halaçoğlu'nun megafonla okuduğu bildiride şu ifadeler yer aldı: "Tanık olduğumuz sürece genel merkezin talebiyle, AKP'nin kolluk kuvvetleri kurultay yapmamızı engellemektedir. Kurultay kolluk gücüyle engellenmektedir. Türk demokrasisi ve hukuk sarsılmıştır. Hukukun üstünlüğü çiğnenmiş adalet duygusu yaralanmıştır. Hükümet yargıya darbe yapmıştır. Anayasa ve hukuk düzeni askıya alınmıştır. Hiç kimse boşuna heveslenmesin, avuçlarını ovuşturmasın. MHP sahipsiz değildir. Son sözü genel başkanlar değil, kurultaylar söyler"

DHA

Okunma Sayısı: 2174
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı