"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Meral Akşener: Sözün bittiği yerdeyiz

09 Haziran 2017, Cuma 20:35
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Karnelerin alındığı günde, çiçeği burnunda bir öğretmen Aybüke Yalçın'ı aramızdan alan, onu hayallerinden koparan teröre lanet olsun" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal paylaşım sitesi Twıtter hesabından şu ifadeleri kullandı:

"Zorlu bir yılı daha geride bırakarak bugün karne alan tüm öğrencilerimizi kutlar, bol bol dinlenecekleri bir tatil geçirmelerini dilerim. Karnelerin alındığı günde, çiçeği burnunda bir öğretmen Aybüke Yalçın'ı aramızdan alan, onu hayallerinden koparan teröre lanet olsun." 

Meral Akşener: Batman'daki hain saldırıda öğretmenimiz Aybüke şehit oldu sözün bittiği yerdeyiz 

MHP' den ihraç edilen Meral Akşener, sosyal paylaşım sitesi Twıtter hesabından şu ifadeleri kullandı:

"Batman'daki hain saldırıda, henüz 22 yaşında öğretmenimiz Aybüke şehit oldu. Sözün bittiği yerdeyiz. Mekanı cennet olsun.''

***

Okumak için tıklayınız:

Teröristler öğretmeni öldürdükten sonra karakola saldırdı

DHA

Okunma Sayısı: 4784
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı