"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Mersin’de Bediüzzaman anıldı

23 Mart 2019, Cumartesi 01:03
Bediüzzaman Said Nursî Hazretleri’nin vefatının 59. yılı münasebetiyle Mersin Hanım Nur Talebeleri anma programı düzenlendi.

Yoğun bir katılımın olduğu programda açılış konuşması, sinevizyon, oratoryo ve ilâhilerle Üstad Bediüzzaman anıldı. Sunuculuğunu Zeynep Karahan’ın yaptığı program, Hacer Erkol’ un Kur’ân-ı Kerîm tilâvetiyle başladı. Meral Demirdöğmez, Bediüzzaman’ın hayat serencamını anlattığı konuşmasında, Bediüzzaman’ın bütün ömrü boyunca karşısına çıkan engelleri iman kuvveti ve sabırla nasıl aştığına değindi.

‘Bediüzzaman ve Şevk’ oratoryosu ilgiyle izlendi

Üstadın hayatından hatıraların sunulduğu sinevizyon gösterisinin ardından, program oratoryo ile devam etti.’Bediüzzaman ve Şevk’adlı oratoryo gösterisi katılımcılara zaman zaman duygusal anlar yaşattı. Program, Mersin Hanım Nur Talebelerinin ilâhî grubu Nurdan Sesler ile devam etti. Büyük bir ilgiyle karşılanan grup, ilâhileriyle dinleyenleri şevklendirdi. Muhabbet, uhuvvet ve şevke medar olan anma programı, Sibel İnceman’ ın yaptığı duâ ile sona erdi.

Mersin - Yeni Asya

Etiketler: bediüzzaman
Okunma Sayısı: 951
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı