"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Mersin'de İttihad coşkusu

15 Ocak 2018, Pazartesi
Yeni Asya Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yavuzyiğitoğlu, “ittihad’dan bu yana yeni Asya hiçbir şekilde değişmemiştir. Yeni Asya Risale-i Nur’un ‘medyadaki dili’ olma yolunda hÂLÂ aynı çizgide devam etmektedir.” dedi.

Cumartesi günü Mersin’de İttihad coşkusu yaşandı. Yeni Asya Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yavuzyiğitoğlu, Genel Yayın Müdürü Kâzım Güleçyüz, Yönetim Kurulu Üyeleri Şemsettin Çakır ve ve Rifat Okyay ile yazarlarımızdan Muharrem Okur ve Mehmet Ali Kaya’nın katılımıyla program gerçekleşti. Yoğun katılım olan programa çevre illerden de yoğun ilgi vardı. Adana, Hatay, İzmir ve ilçelerden gelen Yeni Asya okurları da katılım sağladı. Programda konuşan Ömer Yavuzyiğitoğlu; “İttihad’dan bu yana Yeni Asya hiçbir şekilde değişmemiştir. Yeni Asya Risale-i Nur’un ‘medyadaki dili’ olma yolunda hâlâ aynı çizgide devam etmektedir. Yeni Asya hakikatin sesidir, bunu her okuyan anlar, bilir zaten. Bu beyanda bizde ilk olarak İstanbul’da olmak üzere çeşitli illerde İttihad programlarına katılım sağladık. Oldukça şevkli ve feyizli bir ortam oluyor. İnşallah Yeni Asya olarak böyle programları ara vermeden sürdüreceğiz” dedi.

‘Yeni Asya’yı suçlayanlar insafsız’

Şemsettin Çakır’ın ‘Hizmet Rehberi’nden kısa bir bahis okuduğu programda, Yeni Asya Genel Yayın Müdürü Kâzım Güleçyüz de bir konuşma yaptı. Güleçyüz, “Üstad, bir dönem gazeteleri devamlı takip ederdi. Bunları Risale-i Nur’ları okuyan herkes görür. Risale-i Nur’da ‘Lâhika’larda geçen bir kısım yerler Üstad’ın gazetelerden aldığı parçalar, makalelerdir. Yeni Asya’yı siyaset yapıyor diye itham edenler asıl kendileri insafsızca ve taraflı bir siyaset bataklığına batmıştır” diye konuştu. Daha sonra Mersin’li Nur Talebeleri ağabeylerden bazıları hatıralarını nakletti. Bu şekilde devam eden yoğun bir ilgiyle karşılanan İttihad buluşmasının ardından program sona erdi.

HABER: CEMİL SAİD DEMİRDÖĞMEZ - MERSİN

Etiketler: yeni asya, mersin, ittihad
Okunma Sayısı: 2562
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı