"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Mersin demokrasinin onurunu kurtaracak, herkesin gözü Mersin’de olacak

05 Mart 2019, Salı 17:59
Mersin’de yaptığı aday tanıtım toplantısında konuşan Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, “İnanıyorum ki Mersin’imiz demokrasimizin onurunu kurtarmak adına kıyama kalkarcasına hakkı haykıracaktır” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile birlikte yerel seçim için DP’nin Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ayfer Yılmaz’ın tanıtıldığı törene katıldı. Demokrat Parti’nin Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Ayfer Yılmaz’ın tanıtım toplantısına, adaylığı kabul edilmeyen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da katıldı. DP Genel Başkanı Gültekin Uysal bu heyecana ortak olmaktan memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Tarihin seyrinin değiştiği anların bulunduğunu anlatan Uysal, “Memleketimizin tarihinde, Mersinimiz, Arslanköy hadiselerinden itibaren, demokrasinin onurunu kurtarmak adına önüne eğer böyle bir imkân gelmiş ise her daim o sınavdan başarıyla çıkmıştır” dedi. 

 

Tek kişi yönetimine karşı mücadele edeceğiz 

Uysal, “Bir büyük yazarımız Anadolu’yu tarif ederken, kavimlerin, milletlerin kültürlerinin kaynaşma noktası olarak tarif etmiştir. İşte bunun en güzel noktası Mersin’imizdir. Bu güzelliği, birliği ve beraberliği bütün kasıtlara, kendisinden olmayanları hain ve terörist ilân edenlere rağmen, Türkiye’de tarihi geriye doğru akıtırcasına, bir kişinin nefsinde bütün kuvveti toplamak gayreti ve dayatmasına karşı dün nasıl mücadele veriyorsak, inşallah partileri, aidiyetleri aşan bir şekilde bize burada sizlerin huzurunda düşen vazife, bu ruha kılavuz olabilmektir” ifadelerini kullandı. DP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayfer Yılmaz ise Kocamaz’dan aldığı demokrasi bayrağını yere düşürmeyeceğini vurgulayarak, kadınların da desteğiyle başarılı olacağına inandığını kaydetti. Programın ardından Akşener, Uysal, Kocamaz ve Yılmaz birlikte esnaf ziyareti yaptı. Mersin – Cemil Said Demirdöğmez 

Herkesin gözü Mersin’de olacak 

Seçimlerde herkesin gözünün Mersin’de olacağını vurgulayan Uysal, şöyle devam etti; “Dağına, taşına, gönüllere, kalplere, zihinlere bu kavganın ve davanın bir parti mücadelesi, rekabeti olmadığını inşallah bu süreç içerisinde hep beraber anlatacağız. Bizler de hem temsil ettiğim kurumsal tüzel kişilik hem de şahsım olarak önümüzde bir aylık zaman dilimi içerisinde ne zaman ihtiyaç duyarsanız bilesiniz ki sizin sesiniz, soluğunuz olmak adına Mersin’de bulunmayı özellikle bir görev atfedeceğim. İnanıyorum ki Mersinimiz de demokrasimizin onurunu kurtarmak adına kıyama kalkarcasına hakkı haykıracaktır. Bu mücadelenin hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

 

Haber: Cemil Said Demirdöğmez

Okunma Sayısı: 3608
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı