"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Mersin Üniversitesi'nde öğrenci kavgası: 2 gözaltı

06 Ekim 2015, Salı 14:56
Mersin Üniversitesi'nde (MEÜ) basın açıklaması yapan öğrenciler ile dans gösterisi yapan öğrenci grubu arasında meydana gelen kavgaya çevik kuvvet ekipleri müdahale etti. Olayda 2 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre üniversitenin içindeki Cumhuriyet Alanı'nda basın açıklaması yapan bir grup öğrenci, alanın hemen üstündeki kafeterya önünde dans gösterisi yapan öğrencileri basın açıklamaları sırasında müziğin sesini kısmaları yönünde uyardı. Uyarının dikkate alınmaması üzerine basın açıklaması yapan grup, müzik çalan öğrencilerin üzerine yürüdü. Bu sırada arbede çıkarken, olaya Çevik Kuvvet ekipleri müdahalede bulunarak öğrencileri uzaklaştırdı. 

Olayda gözaltına alınan 2 kişi sorgulanmak üzere Güvenlik Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Okunma Sayısı: 1707
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı