"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Mescid-i Aksa’nın özgür olabilmesi için gayret edeceğiz

07 Ocak 2018, Pazar 17:12
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, sabah namazında, “Kudüs için Duâya” programında Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumunda kalan öğrencilerle ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Erbaş, Sabah namazını kıldırıp vaaz verdi. Erbaş, konuşmasında şunları kaydetti: “Birlik ve beraberlik bütün İslâm dünyasında hakim olursa Kudüs, Mescid-i Aksa özgürlüğüne kavuşacaktır. Bunun için peygamberlerden bize bir hatıra olan Kudüs’ün ve Mescid-i Aksa’nın özgür olabilmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Grup grup, kafile kafile Kudüs’e, Mescid-i Aksa’ya ziyaretlere gitmemiz lâzım.” Sağlam bir inanç, güzel bir ahlâk ile asil bir duruş ve aksiyona sahip olmak gerektiğine vurgu yapan Erbaş, Müslümanlara hayatın anlamını kaybetmemeleri, zamanı iyi kullanmaları, milletin değerlerine sahip çıkmaları ve kötü alışkanlıklardan uzak durmaları yönünde uyarılarda bulundu.

AA

Okunma Sayısı: 786
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı