"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Meslekten ihraç edilen öğretmenler gözaltına alındı

22 Mart 2017, Çarşamba 10:09
Aksaray merkezli 7 ilde Gülen hareketine yönelik operasyonda, daha önce meslekten ihraç edilen ve ByLock kullandığı iddia edilen 12 öğretmen yakalandı.

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığınca, Gülen hareketine yönelik soruşturma çerçevesinde, daha önce meslekten ihraç edilen ve örgütün şifreli haberleşme programı ByLock kullanıcısı oldukları iddia edilen 22 öğretmen hakkında gözaltı kararı verildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, Aksaray merkezli, Ankara, Konya, Adana, Niğde, Amasya ve Şanlıurfa'da çok sayıda adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda, 12 kişi gözaltına alındı.

Şüpheliler, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra, emniyete götürüldü.

Adreslerinde bulunamayan 10 şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

AA

Okunma Sayısı: 5265
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • alim bal

    23.3.2017 12:15:07

    Allah en acı hesap sorandir. Yasadışı yollardan elde edilmiş delillerle insan tutuklanmaz.. diyelimki delil kabul ettin...suç içeren yazışma varmı......bu proğramı kullanmak yasak mıydı 15 temmuzdan önce. Mizan var mahkeme-i kübra var.

  • Müslüman

    22.3.2017 14:16:05

    Resimdeki bacımızı görünce içimden geldi; Hal diliyle mazlum ve masum olduğu ortada. 28 Şubat karesi gibi hafızamıza kazındı! Başı açık Başörtülü kimseye haksızlık yapılmasın.

  • Müslüman

    22.3.2017 13:38:33

    Ve ibadet ve ticaret ehli müslümanlarla bizleri birbirimize düşürmek isteyenleri yanınızdan Lütfen uzaklaştırınız. Ayrıca öylelerinden sakınınız. En iyi İyilik yapınız müslüman herkese.

  • Müslüman

    22.3.2017 13:34:17

    RABBİM"imiz Yüce Hazreti ALLAH"ımızdan istedik verdi daha da vereceğine inanıyorum. Sayın; Cumhurbaşkanım size de gördürdü artık kalıcı olarak görün mazlumlara yapılan zulmü. Vicanınız dur diyor bu zulme biliyor ve hissediyorum. LÜTFEN kışkırtanların kışkırtmalarından sakınınız. Kışkırtma yapıp Birbirini seven Müslüman insanlara kuyu kazanlar kazdıkları kuyulara bu Fetö davasını itibatsızlaştırmak için çok sayıda mağdur yapıldığını sizlerin beyan etmeniz üzerine düştüler daha düşecekler inşaELLAH. RABBİM"imizden muradımız müslüman ümmedin tekrar kalplerinin birbirlerine ısınıp birlik olması. ALLAH için sizin bazı kraldan çok kralcılara göre daha vicdanlı olduğunuzu düşünüyorum. Lütfen bunlara ve masum ibadet ehli müslümanlarla bizleri bitbirimize düşürmek isteyenlere itibar etmeyin! Eski bir dost.

  • Müslüman

    22.3.2017 12:03:22

    FETÖ DAVALARI başta haksız yere hiçbir suçu olmadığı halde ihraç edilen gariban iyi insanların ( Öğretmen Memur Mühendis vb. ne varsa hepsi) ve deşifre olmamak için oyuna getirip balyoz mu neyse garibana iftirasını atan ve Hakim kararı olmadan yasal olmayan virüs yoluyla elde edildiği belirtilen tartışmalı iddia ve hatalarla dolu bu hatalar yüzünden ve bunun gibi bütün kumpaslar nedeniyle masum kitle mağdur edildiğinden asıl suçlu yerine masumlar haksızlığa uğradığından TOPLUM NEZDİNDE İTİBARSIZLAŞTI! Yeter ya suyu çıktı! Haksızlığa uğrayanların hepsine herkese hakkı en iyi şekilde iade edilmeli. Gerçek ADALET budur!

  • Yusuf ATMACA

    22.3.2017 11:59:05

    Ne Bylock muş be anlamadığım şu mahkemelerde niye şöyle bir mesajlaşma yaptın diye sorulmuyor anlamak mümkünmü?

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı