"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Meteoroloji bu illeri uyardı

28 Kasım 2015, Cumartesi 09:07
İzmir, Manisa ve Aydın çevrelerinde kuvvetli yağış uyarısında bulunuldu.

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, kuvvetli yağışların öğle saatlerine kadar süreceği tahmin ediliyor.

Yağışların Manisa merkezi, Saruhanlı, Gölmarmara, Turgutlu ve Ahmetli ilçelerinde, Aydın merkezi ve Kuşadası, Didim, Germencik, İncirliova, Söke, Koçarlı ve Karpuzlu ilçeleri ile İzmir merkezi ve Buca, Bornova, Bayraklı, Kemalpaşa, Torbalı ve Selçuk ilçelerinde etkili olması bekleniyor.

Yağışların kısa süreli fırtınayla gök gürültülü sağanak şeklinde devam edeceği öngörülüyor. 

Sel, su baskını ve taşkın riskine karşı tedbirli olunması istendi.  

AA

Okunma Sayısı: 926
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı