"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Meteoroloji Ege Bölgesi için uyarıda bulundu

26 Mayıs 2015, Salı 16:15
Yağışlı hava sisteminin etkisine girmesi beklenen Ege Bölgesi için kuvvetli ve kısa süreli fırtına uyarısında bulunuldu.

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezinden yapılan açıklamaya göre, Ege Bölgesi'nin bugün akşam saatlerinden sonra güney kesimlerden başlayarak Orta Akdeniz üzerinden gelen yağışlı hava sistemin etkisine gireceği tahmin ediliyor. 

Hava sisteminin etkisiyle yarın ve perşembe günü İzmir, Aydın, Manisa, Çanakkale ve Balıkesir'de kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanağın etkili olması bekleniyor. Yarın ayrıca yağış anında saatteki hızı 65 kilometreyi bulması beklenen kuvvetli ve kısa süreli fırtına da görülecek.

Hava sıcaklıklarının 4-8 derece  azalması beklenen bölgede, yağışların cuma günü geçişler şeklinde ancak etkisini azaltarak devam edeceği tahmin ediliyor. 

Meteoroloji yetkilileri, yarın ve perşembe günü etkili olması beklenen hava sisteminin yol açabileceği ani sel, su baskını, yıldırım, dolu, yağış anında kuvvetli rüzgar ve hortum riskine karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerektiğini belirtti. 

AA

Okunma Sayısı: 1515
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı