"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

MHP’li vekil: İsrail’den ham madde almak millî görev

09 Nisan 2024, Salı 00:18
MHP Antalya Milletvekili Hilmi Durgun, sahibi olduğu Agrosel Tarım’ın, İsrailli Haifa firmasıyla ticaret yaptığının ortaya çıkması üzerine, açıklama yaptı.

Durgun, şirketinin gübre hammaddesi satışı yaptığını söyleyerek, “Gübrenin üretilebilmesi için gerekli olan hammadde maalesef ülkemizde bulunmamaktadır. Tarım Bakanlığımızın resmi bilgilendirmesinden de kontrol edildiğinde görülecektir ki; gübrenin hammaddesi olan, Azot (N), Fosfor ( P ) ve Potasyum (K) kaynaklarının neredeyse tamamına yakını (%90) dünyanın farklı ülkelerinden ithal edilmektedir. Türk tarımının gelişimi ve Türk çiftçisinin dünya kalite standartlarını yakalayabilmesi için ihtiyaç duyduğu her türlü teknoloji, gübre, ilaç, tarım makinaları vb. ihtiyaçlarının karşılanması milli bir görevdir” dedi.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 2296
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Toygar

    9.4.2024 08:42:18

    Milliyetçilik anlayışı da değişmiş!..

  • Hüseyin İlhan

    9.4.2024 02:24:21

    Şaşırdık mı,hayır.28 ŞUBAT Zulmünde kendi vekili olan bayanın dahi başını açtıracak,dindar kızlarımızın eğitim,kadınlarınn ise çalışma haklarını gasp eden müslüman düşmanı olan ve TBMM'de UYGUR dindaş ve soydaşımıza ÇİN zaliminin soykırımını savunan bu kafa elbette şahsi menfaatlerini,milli menfaat olarak görecektiir.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı