"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Millet, yeniden söz sahibi olacak

27 Mart 2019, Çarşamba 00:15
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal “Her daim vicdan hizasında durmuş bir hareket olarak yeniden milletimizi söz sahibi yapmak durumundayız” dedi.

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, “Her daim yönü millete dönük, her daim vicdan hizasında durmuş bir hareket olarak yeniden milletimizi söz sahibi yapmak durumundayız” diye konuştu.

Uysal, esnaf ziyaretinde bulundu, Belediye Kültür Sitesi’nde partililere hitap etti.

Yerel yönetimlerin değişen bir mahiyetinin bulunduğunu belirten Uysal, seçimlerde doğru tercih yapılmasının önemine dikkati çekti.

Kaynaklar heba edildi 

Ülkenin kaynaklarının heba edildiğini savunan Uysal, şöyle konuştu; “Kendi irademize sahip olacak insanlara oyumuzu vermek mecburiyetindeyiz. Her daim yönü millete dönük, her daim vicdan hizasında durmuş bir hareket olarak yeniden milletimizi söz sahibi yapmak durumundayız. Yerel yöneticiler, belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz, il genel meclisi üyelerimiz, aynı zamanda o şehre her açıda önderlik yapmak mecburiyetindeler, o şehrin ekonomisine de toplumsal hayatına da siyasî hayatına da önderlik yapacak.”

***

Gültekin Uysal bugün Kocaeli’de

Seçim çalışmaları sebebiyle toplantı ve mitinglere devam eden DP Lideri Gültekin Uysal bugün saat 13:30’da Kocaelililerle buluşcak. DP Kocaeli İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Demokrat Parti Genel Başkanı muhterem Gültekin Uysal 27 Mart çarşamba günü saat 13:30’da Kocaeli’ne gelecektir. Belsa Plaza karsısında bulunan il başkanlığı binamızın açılısı sırasında halkımıza seslenecektir. Katılımınız bizlere onur verecektir” denildi.

 

AA

Okunma Sayısı: 2342
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı