"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Mİnibüsçüler birbirine girdi

08 Temmuz 2015, Çarşamba 14:27
Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, toplu taşımacılık işiyle uğraşan iki grup arasında çıkan arbedede biri kadın 4 kişi darbedildi. Olayın ardından bir midibüs ateşe verildi.

Alınan bilgiye göre, Ömerbey Yolcu Taşıma Kooperatifi üyeleri, yeni araçlarının hizmete alınması dolayısıyla İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) Terminali önünde tören yaptı.

Törenin ardından aynı noktadan yolcu almak isteyen bu kooperatifin üyelerine, güzergah izin belgesinin Liman Alışveriş Merkezi'ne kadar olduğunu öne süren Bandırma Ulaşım AŞ şoförleri karşı çıktı. Bunun üzerine taraflar arasında başlayan tartışma, kısa sürede arbedeye dönüştü.

Her ikisi de özel firmalar olan kooperatif ile şirketin çok sayıda üyesinin karıştığı, sopa, tekme ve yumrukların kullanıldığı arbedede, şoförlerden Hasan Usta, Murat ve İsmail Ersöz ile bir şoförün yakını olduğu öğrenilen Fahriye Toz yaralandı. Bandırma Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi.

Bazı kişiler tarafından ateşe verilen Bandırma Ulaşım AŞ'ye ait midibüsteki yangın ise itfaiye ekiplerince söndürüldü. Aracın kullanılamaz hale geldiği görüldü.

Polis ekipleri, olay sonrası çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.

AA

Okunma Sayısı: 1414
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı