"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

MSB'den Tel Rıfat'ta Rusya ile 'ortak devriye' hazırlığı ile ilgili açıklama

12 Mart 2019, Salı 16:33
Milli Savunma Bakanlığından, Tel Rıfat'tan TSK unsurlarına yönelik saldırıları önlemek amacıyla bölgede Rusya ile ortak devriye icra edilmesine yönelik koordinasyonların sürdüğü bildirildi.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, son bir ayda PKK/KCK terör örgütüne karşı yürütülen operasyonlarda, 1'i gri listede olmak üzere 54 teröristin etkisiz hale getirildiği kaydedildi.

İdlib'deki faaliyetlerin sürdüğü belirtilen açıklamada, "Soçi mutabakatının uygulanmasına yönelik çalışmalarımız provokasyonlara rağmen Rusya ile koordineli olarak başarıyla devam etmektedir." ifadesine yer verildi.

"Operasyon hazırlıkları sürüyor"

Açıklamada, Fırat'ın doğusuna yönelik operasyon hazırlıklarına ilişkin, "Gündemdeki Fırat'ın doğusuna yönelik hazırlıklar kapsamında ABD ve Rusya ile ikili toplantılar, üst düzey görüşmeler ve koordineler sürmekte." denildi.

Rusya ile ortak devriye hazırlıkları

Açıklamada, şunları kaydetti:

"Tel Rıfat'tan unsurlarımıza olan saldırıları önlemek maksadıyla, bu bölgede Rusya ile müşterek devriyeler icra edilmesine yönelik koordinasyonlara devam edilmekte."

AA

Etiketler: msb, türkiye, suriye, tel rıfat
Okunma Sayısı: 1026
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı