"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Muhabbete muhtacız

25 Temmuz 2016, Pazartesi
Zübeyir Ağabeyin kardeşi Haydar Gündüzalp: “Biz bir cemaatiz. Muhabbetle yaşıyoruz. Daha çok görüşmeye, konuşmaya, muhabbete muhtacız” dedi.

Karaman Ermenek deyince hemen akla Bediüzzaman Said Nursî’nin talebesi olan Zübeyir Gündüzalp gelmektedir. Biz de buradaki Yeni Asya okuyucuları ile görüştük. Ermenek’te uğradığımız ilk mekân Haydar Açıkbaş’ın işyeri oldu. Doğrusu Nur Talebelerinin iş mekânları da hizmetleriyle alâkalı oluyor.

Yeni Asya Gazetesi okuyucuları gazetesini alıyor, okuyor ve okutuyorlar. Onun için bir gazete sadece bir gazete okuyucusu olarak kalmıyor, pek çok kişi okuyabildiği için oradaki düşünce pek çok kişiye ulaşmış oluyor.

Gazetemiz ile ilgili abonelerimizle konuşuyoruz. Onların görüş ve düşüncelerini alıyoruz. Tekliflerini dinliyoruz. Yeni Asya Gazetesi Ermenek Temsilcisi olan Haydar Açıkbaş, “İlçemiz çok iyi bir hizmet potansiyeline sahip. Yeni yeni Zübeyirler yetişebilecek bir altyapı var. Gazete abonelerimize zaman zaman ziyaretler yapıyoruz. Mahaldeki abonelerimizin istek ve temennilerini gündeme getiriyoruz. Okuyucularımızın en önemli özelliği istişare etmek” dedi.

SORULARIMIZA CEVAP OLUYOR

Eğitimci Mehmet Sevili de, gazetemizle ilgili olarak, “Bir okuyucu topluluğunun içinde olmak heyecan verici. Sizi maddî ve manevî düşünen, kardeşlik duygularıyla bezenmiş bir atmosferde olmak insana güven veriyor. Buna da ancak şükredilir. Gazetedeki yazılar zihinlerde oluşan pekçok soruya cevap veriyor.”

Avukat Hayrettin Yıldız da, “Gazetemiz penceresinden hayata, olaylara bakıyoruz. O pencere de Risale-i Nur düsturlarıyla şekilleniyor. Manşetleri Risale-i Nur ölçüleriyle, istişare ile oluşan başka bir gazete var mı? Yapıcı eleştirilerimizin olması her zaman gereklidir” dedi.

DAHA ÇOK KONUŞMAYA İHTİYAÇ VAR

Zübeyir Ağabeyin kardeşi Haydar Gündüzalp ise, “Biz bir cemaatiz. Muhabbetle yaşıyoruz. Daha çok görüşmeye, konuşmaya, muhabbete muhtacız. Maddî ve manevî birbirimizden güç alıyoruz. Rabbimizin inayetini üzerimizde hissediyoruz. Nur Talebeleri birbiriyle görüştüklerinde öz kardeşleri görüşmüş gibi manevî lezzet alıyorlar. Bundan daha güzel ne olabilir” dedi.

Ermenek – Yeni Asya

Okunma Sayısı: 4686
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı