"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Muharrem İnce Samsun'da seçim manifestosunu açıkladı

19 Mayıs 2018, Cumartesi 14:55
CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Samsun'da seçim manifestosunu açıkladı. İnce'nin manifestosunda hukuktan kamu yönetimine, ekonomiden politikaya, sağlıktan çevreye bir çok vaat bulunuyor.

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, seçim manifestosuna ilişkin,"Memleketin yaralarını sarmak ve milletimizin dertlerine derman olmak hedefi ile cumhuriyetimizin örselenen değerlerini yeniden tesis etmeyi amaçlayan onarım politikalarımız esas olarak 5 ana sütuna dayalı  olacaktır. Cumhuriyet değerleri ve milletin kayıtsız ve şartsız egemenliği üzerinde yükselecek olan bu sütunla, hukukun üstünlüğü ilkesine dayalı hukuk sütunu. Temel hak ve özgürlükler, toplumsal barış, çoğulculuk, katılımcılık ve özgür basın anlayışına dayalı demokrasi sütunu. Üretime ve adil paylaşıma dayalı ekonomi sütunu. Barış ve güvenlik odaklı politikalara dayalı dış politika sütunu. Ülkemizi muasır medeniyetler üzerine çıkarma hedefine dayalı eğitim sütunu. Bu sütunlar üzerinde yükselen onarım projemizin çatısını kuvvetler ayrılığına dayalı parlamenter rejim oluşturacaktır" dedi. 

 

DHA

Etiketler: seçim, CHP, manifesto
Okunma Sayısı: 1399
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı