"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Mujica, İstanbul'daki temaslarında 1973 model Vosvos kullanacak

30 Ekim 2015, Cuma 14:31
10 günlük bir program için ülkemize gelen Uruguay Eski Devlet Başkanı Jose Mujıca’nın İstanbul programlarında kullanacağı 1973 model Vosvos’u Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu tahsis etti.

Dünyanın en mütevazi devlet adamlarından biri olarak bilinen Jose Mujica, devlet başkanı olduğu zaman da Vosvos makam aracı kullanıyordu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu(DİSK)’in davetlisi olarak İstanbul’a gelen Jose Mujica’nın kullanacağı aracı Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu ve Vosvos Derneği temin etti.

Lüks otomobillere karşı olan Mujica’nın isteği üzerine Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu devreye girerek Vosvos Derneği’nden 1973 model bir Vosvos otomobil verildi.

Uruguay eski Devlet Başkanı Jose Mujica’nın da Taksim ve Şişli arasında kullandığı Vosvos’unşöförlüğünü de CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba yapıyor. Mujica İstanbul programlarının ardından Eskişehir ve İzmir’e de gidecek.

DHA

Etiketler: jose musica, vosvos
Okunma Sayısı: 2342
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı