"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

MÜSİAD’tan AB’ye destek açıklaması

30 Ağustos 2018, Perşembe 15:15
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, “Hükümetimizin AB’ye üyelik sürecinin yeniden canlandırılmasına yönelik sergilediği iradeyi oldukça olumlu karşılıyor, MÜSİAD olarak ilişkilerin geliştirilmesi noktasında devletimize destek olmayı sürdüreceğimizi kamuoyunun bilgisine sunuyoruz” açıklamasında bulundu.

MÜSİAD olarak başta, Almanya, Hollanda, İngiltere, Fransa ve Belçika olmak üzere Avrupa’nın en önemli merkezlerindeki teşkilât ağıyla, Türkiye ile AB arasındaki siyasî ve ticarî ilişkilerin geliştirilmesi adına önemli bir misyon üstlendiklerini ifade eden Kaan, şöyle devam etti; “Ağustos ayı başından beri ABD tarafından Türkiye ekonomisini hedef alan hukuk ve etik dışı yaptırımlara karşı, Avrupalı siyasî aktörler tarafından ülkemiz lehine yapılan açıklamaların olumlu içeriğini, geçmiş dönemlerde yaşanan siyasi anlaşmazlıkların bertaraf edilmesi adına önemli bir fırsat olarak görüyoruz.” 

AA

Etiketler: avrupa birliği
Okunma Sayısı: 432
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı