"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Müslümana kast edene sessiz kalamayız

27 Temmuz 2017, Perşembe
Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Pazar günü İstanbul Yenikapı’da yapılacak Büyük Kudüs Mitingi’ne katılacaklarını açıklayarak, İsrail rejiminin Mescid-i Aksa’yı kuşatmasının ardından tepkilerin çığ gibi büyüdüğünü dile getirdi.

Pazar günü İstanbul Yenikapı’da düzenlenecek Büyük Kudüs Mitingi’nde milyonların yer almasının beklendiğini ifade eden Yalçın, mitingin İsrail’e bir mesaj olacağını, bu yüzden mitinge katılacakların belirtti. Yalçın, Müslümanların onuruna kastedenlere karşı sessiz kalamayacaklarını vurgulayarak, “Pazar günü Kudüs’ün yanında olduğumuzu göstermek için meydanda olacağız. Müslümanların sesine ses, yumruğuna güç olacağız. Yenikapı’da tıpkı 15 Temmuz mitingi gibi mahşeri bir kalabalık olmalı ki İsrail’e sert bir mesajı milletçe göndermiş olalım.” dedi. Büyük Kudüs Mitingi, Pazar günü saat 17:00’da İstanbul Yenikapı’daki miting alanında yapılacak. Mitinge çok sayıda dernek, sivil toplum kuruluşu ve taraftar grupları destek veriyor.

 Yeni Asya - Ankara

 

Etiketler: ali yalçın
Okunma Sayısı: 2533
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Mustafa

    27.7.2017 16:11:56

    Sayın baskana gore sadece müslümanın Filistin'de olanı makbul galiba. Halbuki kafasını kaldırıp baksa zulme ugrayan nice mazlum görecek yanıbaşında.

  • vedat

    27.7.2017 07:10:15

    burnunuzun dibine bakin

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı