"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Mustafa Destici: Cuntacılara selam durmayacağız

16 Temmuz 2016, Cumartesi 01:58
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici "Namlusunu, bombasını ve kurşununu millete döndürmüş cuntacılara selam durmayacağız" dedi

Yaşanan son gelişme ile ilgili yazılı açıklama yapan BBP lideri Mustafa Destici şunları söyledi:

"Darbelerin cunta girişimlerinin her türlüsüne karşı olduğumuzu, kimden gelirse gelsin ve kime karşı yapılırsa yapılsın çok net bir dille ret ettiğimizi ifade etmek istiyorum. Sonuna kadar milli iradenin sivil siyasetin yanında olduğumuzu ve yanına durmaya devam edeceğimizi ifade etmek istiyorum. Türk Silahı Kuvvetleri bizim göz bebeğimizdir. Lakin namlusunu, bombasını ve kurşunlarını millete döndürmüş, cuntacılara selam durmayacağız. Milletimizin sağduyusuyla vatan ve millet sevgisiyle, kardeşlik inancıyla birlik ve beraberlik içerisinde bu sürecin atlatacağımıza inanıyorum." 

Okunma Sayısı: 1441
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı