"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Naci Tepir: Iraz yalan söylüyor

09 Şubat 2017, Perşembe 16:39
Yeni Akit’te çıkan, Yeni Asya’yı hedef alan yalan ve iftira niteliğinde ifadelerin de yer aldığı haberde kendisine atfedilen sözleri yalanlayan Demokrat Eğitimciler Derneği Genel Başkanı Naci Tepir, bu iddiaların sahibi olan Abdurrahman Iraz’la yıllardır görüşmediğini belirterek, böylesi yalan beyan ve iftiralara muhatap olmaktan utanç duyduğunu söyledi.

‘Yargıya taşıyacağım’

Tepir şunları söyledi: “Öncelikle şunu düzelteyim ki, ben Eğit-Bir’in değil, Demokrat Eğitimciler Derneğinin Genel Başkanıyım. Daha kim olduğumu bile bilmemesi zaten yalan söylediğinin en büyük delilidir. Böyle zamanlarda bu tür yalancı tetikçilerin de ortaya çıkması oldukça manidardır... İkinci olarak Yeni Asya Gazetesinin yıllardır sadık bir okuru ve takipçisiyim, ama yöneticisi değilim. Yeni Asya’nın ekonomik durumu ve maaş meseleleri hakkında bilgi vermem mümkün değil.  Ayrıca Yeni Asya Gazetesinin de kimseden hiçbir şey almadığını dost da düşman da bilir. Böyle birşeyin olması mümkün değil. İddialar tamamen yalan ve iftiradır. Buradan tekzip ettiğim gibi hukukî işlemleri başlatarak konuyu yargıya da taşıyacağımı duyuruyorum.”

Okunma Sayısı: 6268
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Bilâl Tunç

    10.2.2017 13:07:20

    Yorumlara katılıyorum..

  • Necat koşar

    10.2.2017 10:45:56

    Akit diyince aklıma fitne yalan ve iftira gelmiştir ,aslında akit ve zihniyeti bukalemun cinsindendir ,Muhhamed ı nurdan nasibini alamamış aşağılık ların aşağısı olmakdan kurtulamamistir ,

  • N.SERKAN DAĞLI

    10.2.2017 08:21:41

    Onların Mayasında yalan var zaten!

  • Emre gören

    9.2.2017 22:15:06

    Biraz yalan biraz iftira oh ne kebap dünya. Foyaniz ortaya çıkar be kardeşim. Akitten nakit mi aldınız diye sorarlar adama

  • musa

    9.2.2017 18:06:18

    ağabeyler kardeşler ...............az denilen herif sahtekardır nurcu değildir vallahi de billahi de ajandır.görevi nur cemaatlerinden görünüp cemaatleri bölmektir nihayet istediğini de fazlasıyla elde etmiştir..işin iç yüzünü bilmeyen nur kardeşlerimiz nurcuların içinde görünmekle nurcu zannederler.şefkali ve de piri fani ağabeylerin de iyi niyetlerinden yararlanarak siyasi çirkefin içine sokmuştur.ağabeyler hala da farkında değiller.vicdan merhamet kul hakkı düşüncesi asla ve asla yoktur bu herifin.Renkten renge girer ve aynı zamanda ırkçıdır.kürtçüdür.

  • Şenol BERK

    9.2.2017 17:24:20

    Yazık... Hedefe giden yolda herşey mübah olmamalı, Nasıl bi Müslümanlıktır ki Yalanla, Aldatarak iş yaparlar... Nedir bizim bu kimi "çakma nurcular/nursuzlardan" çektiğimiz Her seçim öncesi...? Bİ GİDİN YAAHU...!!!

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı