"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Nasuh Mahruki adli kontrol şartıyla serbest

24 Ekim 2016, Pazartesi 15:34
AKUT Başkanı Nasuh Mahruki, 'Cumhurbaşkanı'na tehdit iddiasıyla, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

AKUT kurucusu ve Sözcü gazetesi yazarı Nasuh Mahruki hakkında geçtiğimiz günlerde Kanal A televizyonunda katıldığı ve "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Lozan anlaşmasına yönelik sözlerininin değerlendirildiği" programda sarf ettiği sözler yüzünden açılan soruşturma kapsamında savcılık, Mahruki'yi 'tutuklanması istemiyle' mahkemeye sevk etti.

Mahruki, mahkemenin kararını sosyal medya hesabında duyurdu. Mahruki'nin paylaşımları şöyle:

SERBEST KALDI

Mahruki, ‘cumhurbaşkanına tehdit’ iddiasıyla tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edildi. Mahruki, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Etiketler: nasuh mahruki
Okunma Sayısı: 3692
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Bir mağdur!

    24.10.2016 14:29:26

    Çok özgür bir ulke oldugumuz buradab belli, savcılık tutuklama talebinde o kadar özgür ki, kararname ile yaptıklarından madden sorumlu olmayacakları belirtilince çok cesurca hareket ediyorlar. Halbuki aslolan dünya değil ahirettir. İnsanlar biraz sikinti yasayabilir ama hesap günü geldiğinde sabredenler, mazlumun sesini duyan ve duyuranlat (Allah (cc) sizlerden razı olsun Y.Asya) ve zulme ortak olanlar ne ile karşılaşırlar Allah (cc) bilir, takdir eder.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı