"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

NATO Genel Sekreteri: Dünya en tehlikeli noktada

09 Eylül 2017, Cumartesi 10:46
NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, dünyanın bir jenarasyonun gördüğü en tehlikeli noktada olduğunu söyledi.

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, dünyanın bir jenerasyonun gördüğü en tehlikeli durumdan geçtiğini söyledi.

The Guardian'a bir röportaj veren Stoltenberg, 30 yıldır daha tehlikeli bir zaman görüp görmediği sorusuna yanıt olarak, "Bu çok daha tahmin edilemez ve daha zor bir zaman. Çünkü aynı anda birçok mesele var." dedi.

Rusya'nın Avrupa Birliği sınırlarında yapacağı 100 bin askerlik tatbikat öncesinde Estonya'da bulunan Stoltenberg, "Kitle imha silahları üreten Kuzey Kore var, teröristler var, istikrarsızlık ve daha iddialı bir Rusya var. Bu daha tehlikeli bir dünya." ifadelerini kullandı.

Etiketler: NATO, Stoltenberg
Okunma Sayısı: 1849
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı