"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ne olacak bu 11 bin 480 kişinin zayi olan hak ve özgürlükleri

28 Aralık 2017, Perşembe 21:37
Gazeteci Kenan Alpay, “Mağdur Edebiyatı Yaparak FETÖ’ye Hizmet Ediliyor” isimli korku masalını okumakta ısrar eden fanatikler kimlerdi? Öne çıksınlar bakalım! Ne olacak şimdi bu 11.480 kişinin zayi olan hak ve özgürlükleri? Hukuk devleti ve toplumu el yordamıyla inşa edilemez, bir esası ve usulü var” mesajıyla tepkisini gösterdi.

Haksöz Haber sitesi ise “Hiç durmadan “mağduriyet falan yok, yargı kararlarına dair şüphe izhar edenler kripto Fetöcülerdir, savaştayız, kimseye acımamalı, köklerini kurutmalıyız” diyenler  Ankara Başsavcılığını kripto fetöcü ilan edecek mi? veya utanacaklar mı?” şeklindeki twiti ile yaşanan durumu eleştirdi.

Haber Merkezi

Etiketler: kenan alpay, bylock, mahkeme, dava
Okunma Sayısı: 5185
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı