"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Nezaket ziyaretiydi' dedi... Erdoğan'lı düğüne gitmeyecek

04 Mayıs 2018, Cuma 13:49
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ı kendisine gönderdiği iddiasıyla ilgili konuştu. Gül, "Bir ziyaret oldu, tehdit, saygısızlık yok" dedi. Öte yandan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin kızı Zeynep Özhaseki'nin yarın yapılacak düğününde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile nikah şahitliği yapacağı açıklanan Abdullah Gül, bu düğüne katılmayacağını açıkladı.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın’ın kendisini ziyaret ettiği iddialarını doğruladı. Gül, “Böyle bir ziyaret oldu. Herkesin gözü önünde oldu. Gizli kapaklı değil. Bir nezaket ziyaretiydi. Tehdit ve saygısızlık yok” dedi.

ERDOĞAN'IN OLDUĞU DÜĞÜNE KATILMAYACAK

Öte yandan 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılacağı düğüne gitmeyeceğini açıklaması Ankara'yı salladı. Geçtiğimiz günlerde Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin kızı Zeynep Özhaseki'nin düğününde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile nikah şahitliği yapacağı açıklanan Abdullah Gül, yarın akşam gerçekleşecek düğüne katılamayacağını açıkladı.

 

Okunma Sayısı: 5462
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı