"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Nöbetleri devam ediyor: ABD askerleri sınır hattında...

30 Nisan 2017, Pazar 13:59
TSK'nın terör örgütü PKK'nın Suriye'deki kolu YPG yöneticilerinin bulunduğu Karaçok Dağı'na hava operasyonu yapması ve ardından Türkiye-Suriye sınır hattında YPG'lilerin Türk askeri birliklerine saldırısı ve Türkiye'nin karşılık vermesinden sonra ABD askerlerinin sınır hattında tuttuğu nöbet sürüyor.

ABD askerlerinin, geçen Cuma gününden itibaren Kamışlı, Amude, Derik ve Dırbesiye'de sınır hattında YPG'liler ile devriye gezdiği görülürken, halkın ABD askerlerine devriye görevi sırasında sevgi gösterisinde bulunduğu görüldü. 

Amkerika'nın Sesi'nin web sayfasında yayınlanan haber ve görünütlere göre, Türkiye-Suriye sınırındaki gelişmelerden sonra ABD askerlerinin cuma gününden bu yana sınır hattında yaptığı devriye görevi devam ediyor.

ABD askerlerinin PKK'nın Suriye'deki kolu olarak bilinen YPG'liler ile birlikte Türkiye-Suriye sınır hattında yer alan Kamışlı, Amude, Derik ve Dırbesiye'de yürüttükleri devriye görevi sürerken, devriye görevi sırasında bölge halkının ABD askerlerini sevgi ile karşıladıkları belirtildi. Görüntüler, ABD askerlerinin de gösterilen ilgiden bulundukları zırhlı araçların üzerinde zafer işareti yaptıkları görüldü.

Karaçok Dağı'nda Türk Silahlı Kuvvetleri'nin düzenlediği hava operasyonunda öldürülen YPG'lilerin cenazesi sırasında ABD askerlerinin de alanda zırhlı araçları ile bulunduğu belirtildi.

DHA

Etiketler: abd, ypg,
Okunma Sayısı: 1884
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Ali Tam

    30.4.2017 18:47:56

    Malumu ilamdir ABD'nin Ingilterenin PKK, YPG, ISID, AL KAIDE gibi unsurlari hayata gecirip desteklemesi sonra isini bitirince tüüü kaka deyip yok edilebilir capulcular ilan etmesi yeni degildir. ABD, Ingiliz Müslümanlarin müttefiki olamaz, asla da olmamislardir. Ancak üzülmesi gereken su ki Müslümanlar da gerekli ittifaki ve ihlasi ve metaneti gösteremiyorlar. Iclerindeki hainler daima onlari ABD ve Ingilizlere ispiyonluyor. Cahiliye devrinde kimi insanlarin Lat ve Uzza denen putlardan medet ummasi gibi Müslümanlarda bir ABD ve Ingiliz meftuniyeti ve puta tapar gibi bagliligi hayret vericidir. Musa AS'a karsi Firavunu secip medet uman gafiller, sefiller!

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı