"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Nokta yöneticileri tutuklandı

03 Kasım 2015, Salı 16:36
Nokta dergisinin bu haftaki kapağı nedeniyle gözaltına alınan derginin genel yayın yönetmeni Cevheri Güven ve sorumlu yazı işleri müdürü Murat Çapan tutuklandı.

Dün son sayısında yayınlanan kapağı sebebiyle polis tarafından merkezi basılan Nokta Dergisi'nin Genel Yayın Yönetmeni Cevheri Güven ve sorumlu yazı işleri müdürü Murat Çapan, “hükümete karşı halkı silahlı isyana teşvik” gerekçesiyle Sulh Ceza Hakimi Atila Öztürk tarafından tutuklandı.

Daha önce Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın yer aldığı bir kapağı sebebiyle toplatılan Nokta dergisi, dün akşam yine polis baskınına uğradı. Dergi binasına gelen Güvenlik Şube ekipleri, mahkemeden çıkarılan toplatma kararını tebliğ etti. Binada bulunan derginin 24. sayısı polisler tarafından toplandı. Dün gözaltına alınan derginin Genel Yayın Yönetmeni Cevheri Güven ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Murat Çapan da gözaltına alındı. Derginin, bugün de sitesi kapandı.

 

Etiketler: nokta dergisi, tutuklama
Okunma Sayısı: 2354
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı