"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Nüfus 5 bin 800, seçmen 5 bin 900

11 Ocak 2019, Cuma 17:16
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde’nin Ulukışla ilçesinde nüfustan fazla seçmen bulunduğunu söyledi.

Gürer, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın yerel yönetimler sempozyumunda söylediği “Bizim beldede amcaoğlunun kazanması lâzım veya bizim aşiretten falancanın kazanması lâzım, ne yapalım, Ankara’dan, İstanbul’dan göç yapalım anlayışına izin vermeyeceğiz. Bu işgalin farklı bir türüdür. Bundan sonra bu tür şeyleri İçişleri Bakanlığımızla da daha yakın takibe alacağız. Çünkü bunun adı demokrasi değil” sözlerini hatırlattıktan sonra açıklamalarda bulundu.

Erdoğan’ın sözünü ettiği seçmen taşıma işinin CHP’nin değil AKP’nin yapabileceği bir iş olduğunu belirten Gürer, seçim bölgesi Ulukışla’daki duruma ilişkin şu tespiti anlattı; “Ulukışla’da 24 Haziran seçimlerinden bu yana 1700 seçmen fazlalığı oluşmuş. Tabelasında 5 bin 800 yazılı ilçede seçmen sayısı 5 bin 900’a çıkmış. Burada AKP’li bir belediye başkanı görev yapıyor. Ben bu konuyu Meclis gündemine getirince, belediye başkanı Ulukışla’ya çok büyük bir ilgi olduğundan bahsetti. 24 Haziran seçimlerinden bu yana 1700 seçmen hangi cazibeyle Ulukışla’ya geldi?”

Okunma Sayısı: 2935
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı