"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Numan Kurtulmuş'tan Bahoz Erdal açıklaması

11 Temmuz 2016, Pazartesi 12:27
Bakanlar Kurulu toplantısının ardından bir açıklama yapan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Bahoz Erdal'ın öldürüldüğüne dair çeşitli kanallardan gelen bilgiler var. Ancak bunlar teyit edilmiş bilgiler değildir. Biz resmi açıklamamızı bu bilgiler teyit edildikten sonra yapmalıyız. Duyumlar bu yönde, istihbarat ve haber kaynakları üzerinden gelen bilgiler var. Ama bunlar teyite muhtaçtır" dedi.

Kurban Bayramı tatili

Bakanlar Kurulu'nun ardından açıklama yapan Numan Kurtulmuş, bayramdaki trafik kazalarıyla ilgili konuşurken "Önümüzdeki bayramda da uzun bir tatil olacak. Dileriz ki hiç kaza olmasın" dedi.

Bir gazetecinin sorusu üzerine Kurtulmuş, Kurban Bayramı tatili meselesinin Bakanlar Kurulu'nda konuşulmadığını, uzun tatil yorumunun kendisine ait olduğunu söyledi.

Kurban Bayramı, 12 Eylül pazartesi günü başlıyor ve 4 gün sürüyor. Tatilin 9 güne çıkması için 16 Eylül cuma gününün tatil ilan edilmesi gerekiyor.

Ayrıntılar Bekleniyor...

Okunma Sayısı: 2227
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı