"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Nur’a yine tahliye yok

31 Ağustos 2017, Perşembe
Duruşması 2 Kasım 2017 tarihinde yapılacak olan Nur Ener Kılınç için dosya üzerinden yapılan inceleme sonucu alınan ara kararda tutukluluğunun devamına karar verildi.

29 Ağustos 2017 tarihli kararda “delillerin henüz tam olarak toplanmamış olması” gerekçe olarak gösterildi. 26. Ağır Ceza Mahkemesi’nin verdiği kararda şu ifadelere yer verildi; “Sanık Naciye Nur Kılınç tarafından mahkememize hitaben vermiş olduğu 21/08/2017 tarihli dilekçesi ile tahliyesini talep etmiş olduğu görülmekle dilekçe okundu dosyasına konuldu. Gereği düşünüldü: Sanık Naciye Nur Kılınç’ın üzerine atılı suçun CMK’nın 100/3 maddesinde sayılan katalog suçlardan olması toplanan somut delillere göre kuvvetli suç şüphesinin varlığı, atılı suç için ceza yasasında öngörülen cezanın alt ve üst sınırı, delillerin henüz tam olarak toplanmamış olması gözetildiğinde adli kontrol müessesinin yetersiz kalacağı atılı suçun yasadaki müeyyidesine göre tutukluluk tedbirinin ölçülü olması ve sanığın tutuklulukta geçirdiği sürede gözetilerek Sanık Naciye Nur Kılınç’ın tahliye talebinin reddi ile adı geçen  sanığın CMK 100 ve devamı maddeleri nazara alınarak İstanbul 7. Ağır Ceza Mahkemesi’ne 7 gün içerisinde itirazı kabil olmak üzere tutuklu sanık Naciye Nur Kılınç’ın tutukluluk halinin devamına oy birliğiyle karar verildi.”

 

Etiketler: nur ener
Okunma Sayısı: 5150
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hasan unlu

    31.8.2017 13:41:57

    Yasattiginiz acilari yasamadan olmeyesiniz.

  • Özdemiroğlu

    31.8.2017 07:48:36

    Nur kardeşim,bacım! Kaderde bayramı hapiste geçirmek de varmış. Allah sabır ve mukavemet versin.Hayırlı bayramlar.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı