"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Nur: Buradaki herkes gazete ve çalışanları için duâ ediyor

12 Nisan 2017, Çarşamba
Gazetemiz çalışanı Nur Ener 43 gündür cezaevinde. Hakkındaki somut olmayan suçlamalar sebebiyle tutuklu bulanan Nur Ener’in ailesi haftalık görüş günü münasebetiyle kızlarını cam arkasından da olsa görme fırsatı buldular.

Kızlarını ziyaret eden aile, Nur’un moralinin iyi olduğunu, cezaevinde geçirdikleri sürenin büyük bir bölümünü ibadetlerle geçirmeye devam ettiklerini, havaların ısınmasıyla açık hava alanlarına daha fazla çıktıklarını söylediğini bildirdi. Nur’un ve aynı cezaevindeki diğer arkadaşlarının Yeni Asya gazetesini büyük bir ilgiyle takip ettiğini belirten anne Nazan Ener, Nur’un “Buradaki herkes gazete ve çalışanları için dua ediyor. Gazete burada bize moral oluyor, herkes bütün yazıları tekrar tekrar okuyor” dediğini aktardı.

Çocuklar, annelerine cam arkasından bakıyor

Anne Nazan Ener, kızlarıyla konuşmasında ona sürekli moral vermeye çalıştıklarını ve etrafında Nur’dan daha zor durumda olan insanların olduğunu gördükçe üzüntüsünün daha da arttığını belirterek, “Görüşe gittiğimizde annelerini görmeye gelen küçük çocukları görüyorum. Onların cam arkasındaki annelerine ulaşma isteği beni daha çok üzüyor. Allah hepsinin yardımcısı olsun, herkes için çok zor bir durum” dedi. 

Okunma Sayısı: 4230
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı