"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Nur sabırla adaleti bekliyor

22 Kasım 2017, Çarşamba
Arkadaşımız Nur Ener Kılınç 267 gündür özgürlüğünden mahrum.

Ailesiyle kapalı görüşlerden birini daha gerçekleştiren Nur’un iyi olduğunu ve sabırla adaletin tecellisini beklediğini öğrendik. Görüş sonrası bilgi veren eşi Recep Kılınç şunları söyledi; “Eşimin tutukluluğunda bugün 266. gün. Eşimin annesi, babası ve ablası ile kapalı görüş gerçekleştirdik. Bu haftaki görüşe ablası Rana’nın da gelmesi, ikisine de moral oldu. Nur’u iyi gördüm, vaktini iyi değerlendirmeye gayret ediyor. Kitap okuyor, yürüyüş yapıyor ve el işi çalışmalarına devam ediyor. Haftaya açık görüş olduğu için heyecanlıyım. Devam eden imtihanımızda pes etmek yok, sağlam durmaya devam ediyoruz.”

Okunma Sayısı: 2027
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı