"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Nurköy’de Risâle-i Nur rüzgârı

22 Temmuz 2019, Pazartesi 20:14
Zonguldak’ın Kilimli ilçesi Kazköy’de (Nurköy) 5-30 Temmuz tarihleri arasında 2019 Risale-i Nur Külliyat Bitirme Programı yapılıyor.

Program kapsamında yoğun bir okuma programı ile külliyatın -tekrarlar hariç- 25 günde bitirilmesi hedefleniyor. Farklı illerden katılımla gerçekleştirilen program, Risale-i Nur’u anlama ve düsturlarını yaşama noktasında güzel bir ortam sunuyor. Programda müzakereli dersler ve farklı sosyal etkinlikler de düzenleniyor. Programa farklı illerden iştirak eden liseli ve üniversiteli gençler aynı zamanda muhabbet ve uhuvvet düsturlarının yaşanması noktasında numune teşkil ediyor. Program hakkında daha fazla bilgi almak için 507 217 00 68-69 nolu numaradan iletişime geçilebilecek.

Zonguldak – Zübeyir Ergenekon

Okunma Sayısı: 2165
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı