"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Nusaybin Belediye Başkanı Kaya tutuklandı

31 Ağustos 2015, Pazartesi 23:04
Mardin'in Nusaybin ilçesinde, sözde "özerklik" açıklamasına ilişkin, savcının itirazı üzerine yeniden gözaltına alınan Nusaybin Belediye Başkanı Kaya ile DBP İlçe Eş Başkanı Algan, tutuklandı.

Nusaybin ilçesinde sözde "özerklik" açıklamasına ilişkin gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan ve savcının itirazı üzerine tekrar gözaltına alınan Nusaybin Belediye Başkanı Sara Kaya ve DBP İlçe Eş Başkanı Zeynep Algan, mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.  

Adli kontrol şartıyla 3 gün önce serbest bırakılan Kaya ve Algan, savcılığın itirazının ardından polis eşliğinde getirildikleri Nusaybin Adliyesi'nde mahkemeye çıkarıldı.

"Terör örgütü üyesi olmak" suçundan tutuklanmalarına karar verilen Kaya ve Algan, Mardin E Tipi Cezaevine gönderildi.

AA

Okunma Sayısı: 1286
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı