"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Nusaybin'de esnaf yine iş yerlerini açmadı

15 Aralık 2015, Salı 12:13
Mardin’in Nusaybin ilçe Kaymakamlığı tarafından 4 mahallede alınan sokağa çıkma yasağı 2'nci gününe girdi. 2 mahalleye elektrik verilemezken esnaf da kepenk açmadı.

Nusaybin Kaymakamlığı tarafından 14 Aralık günü 16.00 itibariyle Abdulkadir Paşa, Fırat, Yenişehir ve Dicle mahallelerinde alınan sokağa çıkma yasağı 2’nci gününe girdi. Yasakla birlikte bölgeden şiddetli patlama ve silah sesleri duyulan kentin büyük bir bölümünde halen elektrik yok.

DEDAŞ ekiplerinin Fırat Mahallesi ile Abdulkadir Paşa Mahallesi'ne elektrik veremediği öğrenildi. Yasağın uygulandığı 4 mahalleye destek amacıyla yasağın olmadığı mahallelerdeki esnaf, iş yerlerini açmayarak protesto etti. İlçede fırın ve eczaneler dışındaki tüm işyerlerinin kapalı olduğu gözlendi. Kepenlerin kapalı olduğu bölgelerin caddelerinde polis zırhlı araçları devriye atıyor.

Okunma Sayısı: 1015
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı