"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

O araçlar İstanbul'a giremeyecek

21 Kasım 2014, Cuma 09:57
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, İstanbul'un trafik yükünü hafifletmeye yönelik önlemlere açıklık getirdi.

Elvan, Marmara Bölgesi'ni otoyol ringleri ile çevreleyeceklerini belirterek şu değerlendirmeyi yaptı:

Milliyetin haberine göre Elvan,3. köprünün devreye girmesi ile birlikte uygulamaya koyulacak yeni projelerin İstanbul'un trafik yükünü önemli ölçüde hafifleteceğini Marmara Bölgesi'nin etrafını otoyol ringleri ile çevrelemek suretiyle ağır araçların ve transit araçların İstanbul'a girmeden Trakya'ya geçişinin sağlanacağını belirtti.
 
Bunun yanında Çanakkale için düşünülen köprü ve yollarla trafik yükünün bir bölümü kaydırılacak. Marmara Bölgesi'ni çevreleyecek otoyollar ve Çanakkale geçişleri ile transit trafik Tekirdağ ve Edirne üzerinden Avrupa'ya yönlendirilecek.

Okunma Sayısı: 2004
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı