"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

O emniyet müdürü beraat etti!

03 Şubat 2016, Çarşamba 20:53
İstanbul Halkalı'da, trafikte tartıştığı motosikletliyi vuran Emniyet Müdürü Yardımcısı Celal Yılmaz tahliye edildi.

Öldürülen gencin annesi, tahliye kararını duyunca sinir krizleri geçirdi. 

Halkalı`da 17 Ağustos gecesi trafikte tartıştığı Ahmet Sülüşoğlu’nu silahıyla vurarak öldüren İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz, 'Haksız tahrik altında kasten adam öldürme' suçundan yargılandığı davadan tahliye edildi. Emniyet Müdürü Celal Yılmaz hakkındaki karar oy çokluğuyla alındı. Mahkeme, trafikte tartıştığı motosikletli genci öldüren İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz’a ceza verilmesine yer olmadığına hükmetti. 

Bu arada, kararı duyan Sülüşoğlu'nun yakınları sinir krizleri geçirdi. Annesi, "Oğlumu öldürdüler. Güvenmeyeceğim bundan sonra adalete, insan olmayacağım" diye feryat etti. Sağlık görevlilerinin de yardımı ile acılı anne, güçlükle ambulansa bindirildi.

Okunma Sayısı: 1246
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı