"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

O taraftarın cenazesi ülkesine gönderildi

22 Kasım 2014, Cumartesi 19:47
THY Avrupa Ligi'nde Galatasaray Liv Hospital ile Kızılyıldız Telekom takımları arasında dün akşam oynanan maçtan önce çıkan olaylarda öldürülenSırp taraftar Marko Ivkovic'in cenazesi ülkesine gönderildi.

Sırp taraftarın cenazesi, Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerinin ardından cenaze aracıyla Atatürk Havalimanı'na getirildi. Ivkovic'in cenazesi buradan THY uçağıyla Sırbistan'a gönderildi.  

Cenazenin havalimanından gönderilmesi işlemlerini, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok ve Sırbistan'ın İstanbul Başkonsolosu Zoran Markovic de takip etti.

Altınok ile Markovic, cenazenin uçağa götürülmesine eşlik etti. Cenaze uçağa alındıktan sonra Markovic, Altınok'a teşekkür ederek, "Türk adaletinin suçluları bulacağına inancım tam" dedi. 

Selami Altınok da suçluların bulunması için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, "Gerekli ne varsa yapacağımızdan herkes emin olsun" diye konuştu.

(Güncelleme)

THY Avrupa Basketbol Ligi'ndeki karşılaşmada hayatını kaybeden Sırbistan uyruklu Marko İvkoviç'in cenazesi Belgrad'a getirildi.

Ligde dün yapılan Galatasaray Liv Hospital-Kızılyıldız Telekom maçından önce çıkan olaylarda bıçaklanarak hayata veda eden İvkoviç'in cenazesi, THY'ye ait uçakla Belgrad'daki Nikola Tesla Havalimanı'na ulaştırıldı. Cenaze, Sırbistan Gençlik ve Spor Bakanı Vanya Udoviçiç tarafından karşılandıktan sonra İvkoviç ailesine teslim edildi. İvkoviç'in cenazesinin 24 Kasım Pazartesi toprağa verileceği öğrenildi.

Belgrad'daki Aziz Marko Kilisesi'nde Marko İvkoviç anısına tören düzenlendi. Çok sayıda vatandaşın katıldığı törende, İvkoviç için mum yakılıp dua edildi. Törene, Kızılyıldız Basketbol Kulübü Başkanı Neboyşa Çoviç ile Sportif Direktör Davor Ristoviç de katıldı.

Kızılyıldız taraftarı bir grup da Türkiye'nin Belgrad Büyükelçiliği önünde kısa süreli eylem yaptı. Büyükelçilik önünde meşale yakan grup, Marko İvkoviç'un adını söyleyerek tezahüratta bulundu. 

Okunma Sayısı: 1350
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı