"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ödenekler durma noktasına geldi

09 Ekim 2018, Salı 17:47
İçişleri Bakanlığı ve belediye zabıtalarının fırsatçılarla mücadele için ortak çalışması gerektiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu işin sadece Ticaret Bakanlığı’na bırakılmamasını istediği belirtildi.

AKP’nin hafta sonu Kızılcahamam’da yaptığı kampın en önemli konusunu ekonomik sorunlar oluşturdu.

Hürriyet’in aktardığı habere göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan toplantının kapalı bölümünde fırsatçılarla iyi mücadele edilmesi gerektiğini belirterek, bu işin sadece Ticaret Bakanlığı’na bırakılmamasını istedi. İçişleri Bakanlığı ve belediye zabıtalarının da fırsatçılarla mücadele için ortak çalışması gerektiğini söyleyen Erdoğan, “Çok etkili denetimler yapılsın, vatandaşı bu fırsatçılara bırakmayın” dedi. Toplantıda bazı milletvekilleri yerelde yaşanan ekonomik sorunları dile getirerek piyasaların canlanması ve para girişinin sağlanması için tüccar ve sanayicinin devletteki KDV iadelerinin bir an önce ödenmesini istediler.

Habere göre, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak da bunu yapabileceklerini söyledi. Mahalli seçime giderken bölgelerinde yaşadıkları sorunları anlatan milletvekilleri, ayrıca, yol yapımı ve altyapı hizmetlerine yönelik ödeneklerin durma noktasına geldiğini, işlerin yarım kaldığını, bunun da vatandaşta olumsuz etki yaptığını dile getirdiler.

Etiketler: ödenek, denetim, belediye
Okunma Sayısı: 2423
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı